EcoVadis ūü•Č

Vain 16 toimintakuukauden jälkeen Fintoil on saavuttanut pronssitason EcoVadiksen arvioinnissa.

EcoVadis on kansainvälisesti tunnettu kestävän kehityksen arviointijärjestelmä, jonka läpi on siivilöity jo yli 130 000 arvioitua yritystä. Arviointimetodiikka on linjassa kansainvälisten viitekehysten ja sääntelyvaatimusten kanssa, ja arvioinnin kyselyt on räätälöity toimialan, yrityksen koon ja toimintamaan mukaan. Kaikki arviointia varten toimitettavat asiakirjat tarkastetaan ja vahvistetaan riippumattomien analyytikkojen toimesta, minkä jälkeen ne tiivistetään pistekortiksi ja näin yritys saa arvionsa.

Fintoil sai arvioinnissa 61 pistettä, jolla ansaitsee pronssimerkin. Vertailun vuoksi, toimialamme keskiarvo on 56 ja kaikkien EcoVadiksen arvioimien yritysten keskiarvo on 52 (vuoden 2024 tiedot).

Saavutus on merkittävä ja osoitus Fintoilin sitoutumisesta kestävään kehitykseen. Sertifiointi korostaa Fintoilin omistautumista ympäristö- ja yhteiskuntavastuullisten käytäntöjen ja politiikkojen toteuttamiseen.

Painottamalla laatua ja kestävyyttä kaikissa toiminnoissa, kaikilla organisaation tasoilla, Fintoil osoittaa sitoutuvansa toimintaan, jonka vaikutus on positiivinen niin ympäristölle kuin yhteiskunnalle.

Lupaamme pitää saman tahdin, joten tuo 6 on pian 9.