Me Fintoililla etsimme Haminaan mäntyöljyjalostamollemme tuotannon kehitysinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen.

Tiimimme on kovan työn tuloksena ottanut ensimmäisen merkittävän askeleen ja saanut maailman moderneimman mäntyöljyjalostamon käyntiin, mutta emme aio jäädä laakereillemme lepäämään.

Kehitysinsinöörinä työskentelet yhtiömme sydämessä tuotannossa. Tehtäviäsi ovat muun muassa tuotannon kehitystoiminnot, HSE-asioiden hoitaminen ja kehittäminen tuotantolaitoksella sekä yhteydenpito eri sidosryhmiin. Kiinnostus koneiden, laitteiden ja tuotantoprosessin kokonaisvaltaiseen kehittämiseen, tekninen orientoituneisuus sekä luontainen uteliaisuus takaavat tehtävässä menestyksen.

Jalostamon käytävillä törmäät päivittäin laboratorion, tuotannon ja kunnossapidon ihmisiin ja toimit kaikkien kanssa tiiviissä ja sulavassa yhteistyössä. Lähin kollegasi ja työparisi on tuotantopäällikkö, jonka sijaisena toimit tarvittaessa. Raportoit suoraan tuotantojohtajalle.

Toivomme sinulta ihanteellisesti:

– soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi kemian tai prosessitekniikan diplomi-insinööri tai insinööri
– kokemusta tuotannosta, vastaavista tehtävistä ja tuotannon kehitysprojekteista
– käytännön osaamista ympäristö-, terveys- ja turvallisuusasioista
– hyviä viestintätaitoja, niin kirjoitetun kuin puhutun sanan
– vahvaa suomen kielen taitoa sekä hyvää kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa.

Eduksi katsomme kokemuksen kemianteollisuudesta. Voit olla myös hiljattain valmistunut.

Viikoilla 47 ja 48 kello 14-16 lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja, Timo Saarenko, 050 3104425

Miksi toivomme sinun valitsevan Fintoilin tulevaksi työpaikaksesi?

Fintoil tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä tulevaisuuden teknologian parissa modernissa laitoksessa. Tulevassa työpaikassasi huomioidaan vastuullisuus läpi tuotantoketjun. Pääset omalla työlläsi vaikuttamaan käytännössä hiilidioksidineutraalin yhteiskunnan ja vihreämmän tulevaisuuden rakentamiseen.

Fintoil on tuoreena ja itsenäisenä teollisuusyrityksenä vapaa historian tai suuryrityksen kahleista, ja organisaatiotamme rakennetaan paitsi asiakkaitamme myös henkilöstöämme varten. Tehtävässä pääset vaikuttamaan sekä rakentamaan ja luomaan uutta. Odotamme porukkaamme innovatiivisia ja keskustelevia kehittäjiä, joilla on halua rakentaa tyhjästä uutta, menestyksekästä toimintaa.


Lupaamme sinulle rehdin työyhteisön ja tuen tehtävässä onnistumiseen sekä hyvän kokonaiskompensaation arvokkaasta ajastasi.

Hae työpaikkaa tästä!