Me Fintoililla etsimme Haminaan mäntyöljyjalostamollemme tuotannon kehityspäällikkö vakituiseen työsuhteeseen.

Tiimimme on kovan työn tuloksena ottanut ensimmäisen merkittävän askeleen ja saanut maailman moderneimman mäntyöljyjalostamon käyntiin, mutta emme aio jäädä laakereillemme lepäämään.

Kehityspäällikkönä työskentelet yhtiömme sydämessä tuotannossa. Päätehtäväsi on jalostaa jalostustoimintaamme eli osallistua tuotannon kehityshankkeisiin ideoinnista ja suunnittelusta aina läpiviemiseen asti. Käytännössä tämä tarkoittaa tuotantoprosessien jatkuvaa parantamista ja ylläpitämistä pullonkauloja tunnistamalla ja avaamalla yhdessä muun tiimin kanssa.

Tuotannonohjausjärjestelmästämme tulee olennainen työkalusi. Kiinnostus koneisiin ja laitteisiin auttaa toimiessasi tulevaisuudessa uusissa investoinneissa yhtiön edustajana insinööritoimistojen ja laitetoimittajien suuntaan. Kutkutus tuotantoprosessin kokonaisvaltaiseen kehittämiseen, työkokemus teollisuudesta tai suunnittelutoimistosta, tekninen orientoituneisuus sekä luontainen uteliaisuus takaavat tehtävässä menestyksen.

Jalostamon käytävillä törmäät päivittäin laboratorion, tuotannon ja kunnossapidon ihmisiin ja toimit kaikkien kanssa tiiviissä ja sulavassa yhteistyössä. Lähin kollegasi ja työparisi on tuotantopäällikkö, jonka sijaisena toimit tarvittaessa. Raportoit suoraan tuotantojohtajalle.

Toivomme sinulta ihanteellisesti:

  • soveltuvaa koulutusta; esimerkiksi kemian, prosessi- tai energiatekniikan diplomi-insinööri tai insinööri, kemian maisteri
  • kokemusta tuotannosta, vastaavista tehtävistä ja tuotannon kehitysprojekteista
  • käytännön osaamista ympäristö-, terveys- ja turvallisuusasioista
  • hyviä viestintätaitoja, niin kirjoitetun kuin puhutun sanan
  • vahvaa suomen kielen taitoa sekä hyvää kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa.

Eduksi katsomme kokemuksen kemianteollisuudesta. Voit olla myös pari vuotta sitten valmistunut.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Engineeringin Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13:00 – 14:00.

Miksi toivomme sinun valitsevan Fintoilin tulevaksi työpaikaksesi?

Fintoil tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä tulevaisuuden teknologian parissa modernissa laitoksessa. Tulevassa työpaikassasi laatu ja kestävyys loistavat läpi tuotantoketjun. Pääset omalla työlläsi vaikuttamaan käytännössä hiilidioksidineutraalin yhteiskunnan ja vihreämmän tulevaisuuden rakentamiseen.

Fintoil on tuoreena ja itsenäisenä teollisuusyrityksenä vapaa historian tai suuryrityksen kahleista, ja organisaatiotamme rakennetaan paitsi asiakkaitamme myös henkilöstöämme varten. Tehtävässä pääset vaikuttamaan asioiden kulkuun sekä rakentamaan ja luomaan uutta. Odotamme porukkaamme innovatiivisia ja keskustelevia kehittäjiä, joilla on halua rakentaa tyhjästä uutta, menestyksekästä toimintaa.

Lupaamme sinulle rehdin työyhteisön ja tuen tehtävässä onnistumiseen sekä hyvän kokonaiskompensaation arvokkaasta ajastasi.

Hae työpaikkaa tästä!