Suomalainen havupuu muuttuu käsissämme hienostuneiksi, uusiutuviksi tuotteiksi, jotka tulevat näkymään kaikkien arjessa. Fintoilin ultramoderni biojalostamo valmistuu Haminassa loppukesästä 2022, jolloin myös kaupallinen toiminta käynnistyy. Fintoil jalostaa selluntuotannon sivuvirtana syntyvästä raakamäntyöljystä kestäviä tuotteita eri teollisuudenalojen tarpeisiin. Asiakkaitamme ovat muun muassa uusiutuvien polttoaineiden, tartuttimien, parfyymien ja jopa terveystuotteiden valmistajat. Ensimmäisen täyden toimintavuoden päätteeksi olemme maailman kolmanneksi suurin mäntyöljyn jalostaja yli 150 miljoonan euron liikevaihdolla.

Fintoil on turvallinen ja mukava paikka olla töissä. Meillä panostetaan yhtiön sisäiseen avoimuuteen ja ihmisten kehittymiseen. Uusiutuvat tuotteet ja vastuullinen liiketoiminta ovat todellisuuttamme, ja kaipaamme mukaan lisää innokkaita tutkimusmatkailijoita täynnä ideoita ja innovaatioita – oletko yksi heistä?

Etsimme Supply Chain -tiimiimme Asiakaspalvelu- ja logistiikkakoordinaattoreita Haminaan / Helsinkiin

Fintoilin Supply Chain on uusi, kesällä 2022 toimintansa aloittavan tehtaan materiaalien hallinnasta huolehtiva tiimi, joka hoitaa ostoon, asiakaspalveluun ja tuotteiden lähettämiseen liittyvät vastuut. Tehtävien työnkuvat ovat monipuolisia, koska hallussamme on koko ketju raaka-aineen lastauksesta sellutehtaalla aina tehtaallamme jalostettujen tuotteiden myyntitilausten ja toimitusten hoitamiseen.

Jos ostotoiminta, yhteydenpito kansainvälisten asiakkaiden kanssa, inbound- ja outboundlogistiikka, bulk-laivaukset ja rautatielogistiikka sekä multimodaalikuljetusten, vientitilausten (mm. remburssikauppa) ja tullausten hoitaminen kuulostavat sinusta mielenkiintoisilta tehtäviltä, etsimme juuri sinua!

Tiimimme toimii tiiviissä yhteistyössä myynnin, tuotannon sekä huolitsijoiden ja kuljetusliikkeiden kanssa. Käytössämme on Netsuite-toiminnanohjausjärjestelmä ja mScales-vaakajärjestelmä. Työkielemme ovat suomi ja englanti.

Toivomme sinulta:

  • Kaupallisen tai logistiikan alan tutkintoa sekä mielellään muutaman vuoden alaan liittyvää työkokemusta
  • MS Office ohjelmistojen hallintaa. Netsuite-osaaminen on tehtävässä eduksi, mutta ei edellytys
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin/muiden vieraiden kielten taidosta on etua

Meillä on tarjolla mielenkiintoisia ja merkityksellisiä tehtäviä tiimissä, jossa pääset rakentamaan toimitusketjun prosesseja ja jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi. Noudatamme Kemianteollisuuden toimihenkilösopimusta ja tehtävien vaativuusluokka on 6. Voit myös esittää oman palkkatoiveesi.

 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Lisätietoja saat soittamalla Supply Chain Manager Kerttu Heikkiselle, 0400 199144.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 13.5.2022 osoitteeseen careers@fintoil.com.