Rekrytointi

Ura Fintoililla

Fintoilin jalostamo käynnistyy vuoden 2022 kesällä – haemme 2021 ja 2022 aikana osaajia useisiin eri tehtäviin kestävän tulevaisuuden etulinjaan.

Osaavat ja tarmokkaat ihmiset ovat toimintamme perusta. Rakennamme yhtiön palvelemaan paitsi asiakkaitamme, myös erityisesti tulevaa henkilöstöämme.

Tarjoamme sinulle uniikin mahdollisuuden työskennellä etulinjassa alalla, jonka kehitys on yhteisen tulevaisuutemme polttopisteessä. Fintoil edistää tuotteillaan merkittävästi päästövähennyksiä ja rakentaa näin konkreettisesti vihreämpää tulevaisuutta.

Avoimet työpaikat

Ei avoimia työpaikkoja tällä hetkellä.

Rekrytoimme koko henkilöstön vuoden 2021 ja 2022 aikana

Haemme huippuosaajia erilaisiin tuotannollisiin tehtäviin jalostamollemme sekä logistiikan, myynnin, talouden ja hallinnon ammattilaisia.

Rekrytointikampanjanne on käynnissä koko vuoden 2021. Julkaisemme kulloinkin haettavissa olevat uramahdollisuudet sekä täällä että rekrytointikumppanimme, Baronan hakuportaalissa: https://barona.fi/tyopaikka/fintoil/

Kiinnostuitko?

Emme ainoastaan lupaa sinulle vaikutusmahdollisuuksia, vaan aidosti haluamme sinun vaikuttavan. Tuotantolaitoksemme ja toimintamme pystyttäminen kaipaavat ammattitaitoasi ja näkemyksiäsi. Meitä fintoililaisia yhdistää intohimo alaan ja yhdessä tekeminen.

Jos olet kiinnostunut työskentelemään tulevaisuuden biotuotteiden parissa Suomen moderneimmalla biojalostamolla, haluamme kuulla sinusta lisää.

Käsittelemme vain Baronan hakuilmoitusten kautta lähetetyt hakemukset ja ansioluettelot. Kysymykset ja tiedustelut pyydämme lähettämään osoitteeseen kristiina.vormala@barona.fi. Palaamme sinulle niin pian kuin mahdollista.

Kiitos!

ota yhteyttä